Kevin Bacon's Hoof Solution

KEVIN BACON'S HOOF SOLUTION

VOOR DE VERZORGING VAN DE ZOOL EN DE STRAAL VAN DE HOEF

Veel paarden brengen elke dag meer dan twintig uur door opgesloten in een stal waar ze gedwongen zijn om op een door urine en mest verontreinigde ondergrond te staan.

De vochtigheid en hoge zuurgraad van de stalbodem en het strooisel hebben een schadelijke invloed op de zool en straal van de hoeven van onze paarden die daardoor vaak zwakker worden en zelfs beschadigd kunnen raken.

Hoof Solution bleek al snel het meest werkzame en snels werkende product te zijn om de hoeven weer gezond te maken en is bovendien heel eenvoudig in het gebruik.

Hoof Solution werkt snel, al vanaf het eerste gebruik, en fungeert 24 uur lang als een verband dat de zool en de straal tegen de uitwendige invloeden beschermt.

Beschadigde zolen en stralen kunnen veel sneller herstellen omdat het gezonde, nieuw gevormde weefsel wordt beschermd. Dit product is erg eenvoudig en snel in het gebruik voor een optimale genezing.

Een regelmatig gebruik van dit product garandeert een perfecte hygiëne van de hoeven van uw paard.

Hoof Solution hoeft zich niet meer te bewijzen! Het is een natuurlijk product dat gebaseerd is op een eeuwenoud recept en wordt al meer dan vijftien jaar in Europa verkocht.

Het wordt geleverd met een in de deksel geïntegreerde kwast die het aanbrengen gemakkelijk maakt en morsen voorkomt.

De hoeven van uw paard zullen snel weer perfect gezond zijn!


Kies een variant:

20,50 €