Ice-Vibe by HW Boot

De Ice Vibe Boots van Horseware zijn innovatieve cooling boots en kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden.

Het vermindert het risico op blessures, het versterkt de pezen en de banden, het stimuleert de doorbloeding, verminderd een ontsteking en zorgt voor minder pijn bij het paard.

De Ice Vibe is geschikt voor de warming up, de cooling down en bij het herstel van een sportblessure zoals gallen, peesblessures, zwellingen, verstuikingen en artritis.
De boots geven een trilling af dat een gunstige invloed heeft op de bloedsomloop, daarnaast zorgen de cold packs in de cooling boots voor koeling van de paardenbenen. Deze unieke combinatie van koelen en trillen ondersteunt snel herstel en vermindert het risico op blessures na/bij een training/sportprestatie.
Ice-Vibe Boots kunnen naar keuze koelen, trillen of koelen én trillen tegelijk.   

Maat Full: voorkant 28cm, achterkant 32cm
Maat Extra Full: voorkant 32cm, achterkant 37cm

Inhoud Ice Vibe set:
- 2 Ice Vibe Boots 
- 2 cold packs.
- 2 tril strips.
- 1 oplader.
- 3 adapters.
De trilstrips bevatten 3 verschillende standen:
- Stand 1: Behandeling in herstelperiode. Kan gebruikt worden zowel met als zonder de cold packs. Bij acute blessures is het aan te raden deze te gebruiken in combinatie met de cool packs. Deze stand schakelt zichzelf automatisch uit na 10 minuten.
- Stand 2: Bevordert de bloedcirculatie. Kan gebruikt worden zowel met als zonder de cold packs. Deze stand is geschikt voor de warming up zonder cold packs of bij gedwongen boxrust door een blessure in combinatie met cold packs. Deze stand schakelt zichzelf automatisch uit na 20 minuten.
- Stand 3: Cooling down na de training. Behoud van goede doorbloeding en herstelbevorderende werking. Deze stand schakelt zichzelf automatisch uit na 20 minuten.
Een behandeling duurt 20 minuten.

Kies een variant:

247,95 €